PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Perehdy näihin käyttöehtoihin huolellisesti ennen palvelun käytön aloittamista. 

Wellflix Oy:n (Y=1967772-4) omistama verkkopalvelu osoitteessa https://ernopolus.mykajabi.com/ tarjoaa verkkopalvelun (Jäljempänä "Palvelu") käyttöoikeuksia asiakkaille, joita voidaan kutsua tilaajiksi, käyttäjiksi tai jäseniksi. Palvelun käyttöoikeuksia tarjotaan tällä sivulla esitettyjen käyttöehtojen mukaisesti.

Sisällöt ovat käytössä valmennuksen ajan, jonka jälkeen pääsy sisältöihin päättyy.

 

JÄSEN, KÄYTTÄJÄ, TILAAJA

Palvelun käyttäjäksi luokitellaan kaikki palvelun ostaneet / tilanneet / lahjaksi saaneet yksityishenkilöt ja yritysasiakkaat. Palvelun käyttöehdot sitovat kaikkia käyttäjäryhmiä. 

VÄÄRINKÄYTÖKSET 

Erno Polus valmennuksen tilisi on tarkoitettu ainoastaan sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Et saa luovuttaa henkilökohtaisia käyttäjätunnuksiasi ja salasanaasi muiden käyttöön. Sinulla ei ole oikeutta jakaa sisältöä, antaa henkilökohtaisia tunnuksiasi muiden käyttöön, esittää sisältöä julkisesti, kopioida sitä tai tallentaa sitä. Sinulla ei ole myöskään oikeutta muokata sisältöä, myydä sitä eteenpäin, etkä myöskään saa siihen omistusoikeutta tai muuta etua.

Sitoudut myös siihen, ettet aiheuta palvelulle mitään toiminnallista tai muuta haittaa. Sitoudut olemaan keräämättä minkäänlaista tietoa sivuilta, eikä sinulla ole oikeutta asentaa sivuille haittakoodia, viruksia tai muuta sivustoa hajottavaa prosessia tai tuotteita. Sinulla ei ole oikeutta kiertää pääsyä palveluun, voit käyttää palvelua vain maksavana asiakkaana.

 
 

SISÄLTÖJEN KÄYTTÖOIKEUDEN VOIMASSAOLO 

Palvelu ja sen sisällöt ovat käytössäsi maksamasi valmennuksen / kurssin ajan. Käyttöoikeus sisältöihin loppuu, kun valmennus / kurssi päättyy.

 

PALVELUN LOPETTAMINEN 

Sinun ei tarvitse erikseen lopettaa palvelun käyttöä, vaan pääsy sisältöihin loppuu automaattisesti maksamasi jakson päättyessä. 

 

MUUTOKSET PALVELUSSA

Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää palvelun sisältökattausta. Maksat kokonaispaketin käyttöoikeudesta, et yksittäisestä sisällöstä. Pidätämme oikeuden myös hinnan muutoksiin. 

PALVELUN SISÄLLÖN LAATU

Palvelun sisällön laatu saattaa vaihdella. Sisältöä tuotetaan useiden eri alihankkijoiden kanssa, jonka vuoksi sisällön laadussa voi olla eroja. Palvelun käyttöön liittyvät laatuerot, kuten kuvanlaatu, toistonopeus ja äänentoisto voivat myös vaihdella. Emme vastaa käyttäjän laitteiston tuomista toisto-ongelmista, emmekä mahdollisista internetpalveluntarjoajan veloittamista maksuista. Emme myöskään vastaa lyhyistä käyttökatkoista palvelussa, jotka aiheutuvat meistä riippumattomista syistä-

KOLMANNET OSAPUOLET

Käyttämällä palveluamme hyväksyt, että käyttöön voi liittyä kolmansien osapuolien sopimuksia tai ohjelmia. Saatamme myös tarjota yhteistyökumppaneiden jäsenyyksiä, tuotteita tai palveluja rajoitetuin ehdoin. Markkinointi-, palvelun kehittämis- ja tilastointitarkoituksessa voidaan myös käyttää kolmansien osapuolien ohjelmistoja. Tarkemmat tiedot rekisteriselosteessa.

HAITAT VÄÄRINKÄYTÖSTÄ

Emme vastaa palvelun väärinkäytöstä aiheutuvista haitoista. Palvelumme ei ole terveydenhuoltopalvelu eikä se korvaa lääkärin tai muun terveysviranomaisen antamia ohjeita tai suosituksia. Varmista aina ensin lääkäriltäsi, onko sinun turvallista tai aiheellista ottaa käyttöön palvelumme sisältöä. Asiakas suorittaa aina kaikki harjoitukset ja elintapamuutokset omalla vastuullaan.