Valmentaja Erno Poluksen Maha veks! -mini-podcast

Näin poltat kilotolkulla rasvaa ja pääset mahasta eroon 100% varmuudella!

Kuuntele mini-podcast ilmaiseksi nyt!

Täytä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetän jaksot sinulle sähköpostiin. Pääset kuuntelemaan niitä heti.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi annat minulle luvan lähettää sinulle viestiä. Lähetän ilmaista valmennusmateriaalia ja silloin tällöin tietoa maksullisista valmennuksistani. Voit poistua listalta milloin tahansa!

Tässä "äijä" mini-podcastissa:

✅ Saat kuunneltavaksesi 2 x n. 20 minuutin jaksoa, joissa kerron sinulle miten pääset mahasta eroon 100% varmuudella.

✅ Kerron sinulle, miten kannattaa syödä, että rasva palaa nälkää näkemättä!

✅ Miten tissuttelu ja ryypiskely vaikuttaa rasvanpolttoon ja kehon koostumukseen?

✅ Minkälaiseen treenirääkkiin pitää varautua, jos meinaa päästä mahasta eroon?

✅ Podcastin kuuntelun jälkeen aikuisen miehen rasvanpolton "kulmakivet" ovat sinulle kristallin kirkkaat, ja samalla huomaat, ettei tämä mitään ydinfysiikkaa ole!
Valmentaja Erno Polus

Erno Polus

Tein tämän mini-podcastin mieheltä miehelle, ilman turhia korulauseita. Pistä kuunteluun, jos parempi kondis & fiilis ja takuuvarmat rasvanpolttotulokset ei olisi pahitteeksi. 

Olen Erno Polus, reilu nelikymppinen pienen lapsen isä, ammatiltani valmentaja ja yrittäjä. Kilpaurheiltua tuli aikoinaan monessakin lajissa, nykyään kuntoilen aktiivisesti.

Sen lisäksi että olen valmentaja, olen myös ihminen. Koska kilometrejä on mittarissa jo kohtuullinen määrä, olen ehtinyt kokeilemaan ja kokemaan elämäni aikana kaiken näköistä. Katsoin myös ihmisten valmentamista aika lailla erilaisesta näkökulmasta 25-vuotiaana lapsettomana sinkkumiehenä, kuin nyt, viittäkymppiä käyvänä perheellisenä. Tämä elämänkokemus on antanut paljon lisää perspektiiviä ymmärtää, millaisia ”aikuisen” miehen hyvinvointihaasteet ovat.

Ymmärrän sekä teorian että käytännön tasolla, kuinka erilaista elämä on parikymppisenä viriilinä sinkkuna ja ruuhkavuosien runtelemana joka paikan työjuhtana. Olen tehnyt paljon virheitä sinun puolestasi ja suodattanut tähän mini-podcastiin takuuvarmasti toimivia menetelmiä.

En takaa, että muutut opeillani yhdessä yössä nykypäivän Tapio Rautavaaraksi, mutta tarkastelemalla tämän mini-podcastin teemoja kriittisesti oman elämäsi kannalta JA tekemällä tarvittavia toimenpiteitä ehdottamaani suuntaan, väitän että positiiviset muutokset elämänlaadussasi ovat väistämättömiä.

Erno