⚠️ Huomio keski-ikäiset tai sitä lähestyvät miehet, jotka haluavat päästä mahasta eroon! ⚠️

Maksuton Laihdu syömällä -e-kirja aikuiselle miehelle:

Näin potkaiset keski-ikää munille ja pääset vyötärön vararenkaasta eroon!

Rasvanpoltto ei ole mitään ydinfysiikkaa, mutta turhan usein siitä tehdään liian monimutkaista. Tässä ilmaisessa e-kirjassa kerron jo tuhansien aikuisten miesten valmennuskokemuksella, miten saat rasvan palamaan SYÖMÄLLÄ reiluja määriä, herkullista, normaalia kotiruokaa.

NYT SAAT MUKANA MYÖS ÄÄNIKIRJAN! 🎧

 

Lataa Laihdu syömällä -e-kirja + äänikirja ilmaiseksi tästä

Laita vain etunimesi ja sähköpostisi niin lähetän e-kirjan & äänikirjan sinulle saman tien.

Lataamalla tämän e-kirjan annat minulle luvan lähettää sinulle sähköpostiviestejä. Lähetän ilmaista valmennussisältöä sekä toisinaan myös infoa maksullisista tuotteistani. Pääset listalta pois koska tahansa.

Miten tämä ilmainen e-kirja voi auttaa sinua:

➡️ Pääset eroon vyötärölle kerääntyneistä ylimääräisistä kiloista samalla kun syöt reiluja määriä, hyvää, tavallista kotiruokaa

➡️ Minimoit vitutuksen elämästäsi ja saat tilalle energisen ja hyvän fiiliksen.

➡️ Arki tuntuu kevyemmältä ja askareet sujuu vaivattomammin.

➡️ Mieskuntosi voi kokea huomattavan piristyksen.

➡️ Yleinen elämänlaatusi paranee.

Älä vain meikäläistä kuuntele, katso millaisia tuloksia miehet tekevät kerta toisensa jälkeen avullani:

Kenelle tämä e-kirja sopii:

Olet n. 35-55-vuotias tavallinen suomalainen mies, jolla vaatteet ovat päässeet mystisesti kutistumaan ja vyötärön ympärysmitta on mennyt hartioiden ympärysmitasta ohi.

✅ Haluat laihtua useita kiloja ja mahtua taas niihin viime kesänä pieneksi jääneisiin shortseihin, mutta järjettömät treenirääkit ja kuurit eivät innosta.

✅ Haluat kiinteyttää ulkomuotoasi ja näyttää paremmalta peilissä (en voi luvata että muutut näillä opeilla David Hasselhoffin kaltaiseksi rantaleijonaksi, mutta ulkomuoto voi tämän e-kirjan vinkeillä muuttua huomattavasti paremmaksi.)

✅ Sinua vituttaa huono energiatasosi ja jaksamisesi ja jatkuva huonotuulisuus on usein läsnä.

Kenelle tämä e-kirja ei sovi:

Valmiiksi kovakuntoiselle miehelle, joka haluaa polttaa viimeisenkin rasvagramman kehostaan muistuttaakseen ajokoiran ja oravan risteytystä.

❌ Maratoonarille, joka treenaa 7-10h viikossa jo valmiiksi.

❌ Himourheilijalle, joka pystyy milloin tahansa tekemään 15 leuanvetoa tai 30 puhdasta etunojapunnerrusta tai juoksemaan yli 2500m Cooperin testissä.

 Jos etsit oikotietä tai ihmepilleriä tai haluat muodikkaan (valheellisesti markkinoidun) dieetin, jossa syödään ihmeellisen nimisiä, Himalajan vuoristosta roudattuja helvetin kalliita superfoodeja.

 Besserwisserille, jota kiinnostaa omia tuloksia enemmän väittely pienistä nyansseista.

Käytännössä mitä tulet saamaan tässä e-kirjassa:

  • 6 kohdan tarkastuslistan työkaluineen ja vinkkeineen, miten aikuinen mies laittaa rasvan palamaan ja pääsee ylimääräisistä kiloista eroon (konkreettiset keinot, joiden avulla nyt jo lähes 2000 tavallista miestä on onnistunut polttamaan kiloittain rasvaa)

  • Rasvanpolttajan esimerkkiruokapäivän: näytän ihan käytännön esimerkin kautta miten rakennat maukkaat, reilut, rasvaa polttavat ateriat koko päivälle (näistä ei muuten jää nälkä!)

  • Valmennusvideon, jossa meikäläinen käy koko "laihdu syömällä" -rasvanpolttoprosessin läpi, jotta epäselvyyksiä ei varmasti jää.

  • Lisäksi saat e-kirjan myös puhutussa muodossa äänikirjana.

Voisin helpostikin lätkäistä tähän vaikka muutaman kympin hintalapun, mutta tämä tosiaan on täysin ilmainen sinulle. :)

Jätä vain nimesi ja sähköpostisi, niin lähetän e-kirjan sinulle heti.

Lataa Laihdu syömällä -e-kirja + äänikirja itsellesi ilmaiseksi tästä

Laita vain etunimesi ja sähköpostisi niin lähetän e-kirjan & äänikirjan sinulle saman tien.

Lataamalla tämän e-kirjan annat minulle luvan lähettää sinulle sähköpostiviestejä. Lähetän ilmaista valmennussisältöä sekä toisinaan myös infoa maksullisista tuotteistani. Pääset listalta pois koska tahansa.

Tässä vielä muutama todiste, että homma toimii kuin junan vessa :)

Valmentaja Erno Polus

Kuka hiton Erno Polus tämän on kirjoittanut?

Olen Erno Polus, 70-luvun lopussa syntynyt valmentaja ja perheenisä. Valmennuskokemusta on reilut 20 vuotta ja elämää on muutenkin nähty. Tiedän kokemuksesta, miltä tuntuu elää kroonisessa univajeessa, ”ruuhkavuosissa” ja muuten vaan keski-iässä. Vuodet (ja vuosikymmenet) ovat muuttaneet aika paljonkin minua sekä valmentajana että ihmisenä. 

Sinun maailmasi ei siis ole minulle ihan vieras. Täällä ei ole nyt mikään parikymppinen fitnessfanaatikko laukomassa totuuksia sinulle siitä, miten elämää pitää elää! Tiedän kyllä varsin hyvin, mitä se on kun paska pamahtaa tuulettimeen ja elämä pääsee yllättämään takavasemmalta. Silloin ei raejuustogrammoja mittailla, vaan kyse on enemmän selviytymisestä. Mutta jos elämä on pelkkää selviytymistaistelua, silloin ennuste on huono. Kyllä meidän pitää olla itse puikoissa omassa elämässämme ja pystyä vaikuttamaan siihen omalla tekemisellämme.

Tällä hetkellä valmennan enimmäkseen aikuisia miehiä parempaan kondikseen. Lisäksi olen mukana valmentajan roolissa moottoriurheilukuvioissa ja tuotan asiakasyrityksille monenlaisia hyvinvointipalveluita.

Olen aika surkea kehumaan itseäni, mutta väitän olevani hyvä koutsi silloin, kun fyysistä kuntoa halutaan parantaa. Olen reilu kaveri, puhun asioista suoraan ja käytän paljon huumoria ja kiroilen jonkin verran. Pyrin välttämään kuivaa ja valmiiksi pureskeltua hyvinvointijargonia. Jos kuulet minun jossain puhuvan “kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista”, ole hyvä ja pamauta reippaasti minua avokämmenellä naamariin ja kehota ryhdistäytymään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kuulostaa hienolta mutta ei tarkoita mitään konkreettista. 

Jos siis etsit reilu parikymppistä, ohuella elämänkokemuksella varustettua, ultra-puritanisti-fanaatikko-fitness-personaltraineria, voit jatkaa etsimistä jossain muualla. Täältä löytyy aikuinen, tolkullisesti ajatteleva, tieteeseen nojaava ja elämää nähnyt ammattilainen, joka ymmärtää että aikuisen ihmisen elämässä on muutakin, kuin raejuusto ja penkkipunnerrus.

Kuten tässä e-kirjassa ja verkkosivuillani näkyvistä referensseistä ja asiakaspalautteista näet, asiakkaani saavat jatkuvasti ja systemaattisesti todella merkittäviä tuloksia. Läski palaa, maha pienenee ja elämänlaatu paranee. 

Ja kyse on tuhansista aivan tavallisista suomalaisista miehistä sekä kymmenistä tuhansista poltetuista rasvakiloista.

Tämä ei ole ydinfysiikka eikä se edellytä MacGyverin selviytymistaitoja. Ainiin, jos et tiedä kuka MacGyver on, saatat olla liian nuori lukemaan tätä kirjaa. Jos taas Dallas, Miami Vice ja Hannu Karpo soittavat kelloja, taidat olla juuri oikeaa ikäluokkaa.